top of page
logo+goud.png
Anker 1
Screenshot_20201019_195334_com.instagram
IMG_20180114_135455.jpg
20210112_182038.jpg
Ons verhaal
samen.jpg
“Als ondernemend koppel gaan we er volledig voor. We kregen de fakkel door van papa Erwin, die ons jaar in jaar uit de schildersliefde meegaf, en nog altijd in de zaak blijft werken. Want dat familiale aspect vinden we zeer belangrijk. Iets wat we graag meegeven aan onze klanten. Het volledige, ludieke schildersteam staat altijd klaar om je interieur professioneel onder (verf)handen te nemen.”
Zaakvoerders Julie en Frank
Onze aanpak

Onze aanpak

Wij gaan voor de vertrouwensband
We komen eerst kennismaken,
kijken wat je wil en wat mogelijk is
We bepalen de kleuren naar jullie persoonlijkheid
De offerte wordt uitgelegd en als het nodig is bijgepast

LET'S GET

SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUWSTE PROJECTEN VIA ONZE SOCIAL MEDIA.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
IMG_20200603_120521.jpg
20201212_112902.jpg

“Onze specialisatie? Het ambachtelijke karakter! Een woning moet leven en dat geven wij maar al te graag mee met onze schilderkunsten. Ook als je op zoek bent naar een specifieke kleur, gaan wij aan de slag. Want persoonlijkheid maakt je interieur helemaal af.” 

Onze projecten

Onze projecten

Het team

team-2.jpg

We streven naar de betaalbare perfectie.

Julie Chielens
foto-2.jpg

Julie

Chielens

Interieurbewaarder

van Jef&Maurice

Dankzij Julie loopt alles op (verf)rolletjes. Gedreven en gepassioneerd door interieur neemt zij het klantencontact op zich. Ze overlegt en communiceert, luistert naar hun noden én geeft daarbij raad over de kleuren, schildertechnieken en zelfs afwerking. Naast de boekhouding van Jef&Maurice doet ze ook graag haar schilderstenue aan. Met haar schilderskwast in de aanslag, voegt ze graag daad bij woord.

foto-1.jpg

Erwin

Chielens

Godfather

van Jef&Maurice

Erwin is niet alleen de oprichter en rots in de branding, hij is ook de bewaarder van betaalbare perfectie. Met een zwak voor het ambachtelijk vakmanschap gaat hij met precisie te werk voor z’n klanten. Want naast persoonlijkheid draagt hij ook klantenservice hoog in het vaandel. Bij Erwin ben je altijd welkom! 

foto-3.jpg

Frank

Vandeputte

Schildermeester

van Jef&Maurice

Voor Frank mag het al eens wat specialer zijn. Hij houdt van een extra touch in een interieur. Net dat zorgt voor persoonlijkheid. Wat dacht je van goud? Met al zijn ervaring denkt hij keer op keer na over een correcte, betaalbare uitwerking. Frank kent de schilderstechnieken op z’n duim en geeft deze schildersliefde als ex-leerkracht graag door aan het volledige team. Onze schilderkunstenaar zet elk interieur naar zijn hand. 

foto-4.jpg

Tom

Mistiaen

De sfeerschilder

van Jef&Maurice

Tom is niet alleen een krak in z’n vak. Hij is ook de sfeerschepper van Jef&Maurice. Elke opdracht ontvangt hij met open armen. Van het afplakken, primen en schilderen tot de details controleren, Tom blijft gaan (tot de 4de laag)! Niet alleen met schilderen, maar ook met z’n leuke babbeltjes en humor. We love Tom!

foto-5.jpg

Robin

Vandewalle

Textuurexpert

van Jef&Maurice

Robin lijkt op het eerst zicht een kalme, jonge kerel. Maar ziet hij een schildersuitdaging, dan is hij niet stil te krijgen. Met zijn paletmessen brengt hij de schoonste texturen aan. Zo geeft hij extra cachet aan de ambachtelijke schilderskunst. Robin deinst voor niets terug en is leergierig tot in de kleinste (kamer)hoekjes. 

Ons team
Contact
Bedankt voor de inzending!
Wijnendalestraat 176b
8800 Roeselare
hallo@jefenmaurice.be
T. 0473 53 49 17 (Julie Chielens)
julie@jefenmaurice.be
T. 0473/36 26 66 (Frank Vandeputte)
frank@jefenmaurice.be
  • Facebook
  • Instagram
Koptekst 6

Contacteer ons

bottom of page